Crossfit by Cornelia
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag kan säga att jag är en sådan person som aldrig trodde jag skulle testa meditation. Sitta still och andas? Får det att krypa i hela kroppen på mig. Och tankarna att flyga iväg till allt annat. Vad ska jag äta efter? Får jag träna crossfit snart istället? Ja, ni fattar.

Men är man i Ubud måste man ju testa. Fick rekommenderat en lärare också som skulle vara något extra, och en meditation som skulle vara lite mer intensiv.

När vi började satt vi i en ring, och skulle hålla varandras händer. Sedan skulle vi andas in när han sa ett och ut när han sa två. I ett ganska högt tempo och med en aggressiv in- och utandning. Och så skulle vi göra detta igenom alla sju chakran. Och nej, jag har ingen koll på dessa.

Så från att tro att meditation är något som jag blir uttråkad av, har det gått till något jag är vettskrämd för. Kroppen började leva helt sitt egna liv och jag började helt plötsligt svettas floder, trots att jag bara satt still, och till slut släppte spänningarna och då grät jag som ett litet barn. Runt omkring mig grät, skrattade och skrek folk. När det var slut satt jag bara och kände mig tom och trött och undrade vad fan som precis hänt.

Ja, där fick ni min beskrivning av meditation. Just denna form av meditation då. Men alltså, testa. Bara en gång. Det är en upplevelse utöver det vanliga.

img_3129.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons