Crossfit by Cornelia
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Nu har vi spenderat tre dagar i Ubud, jag & mamma, och mitt egna lilla mission var att testa lite olika former av yoga för att se om jag kunde hitta någon jag fastnade för lite extra. Jag gillar den fysiska yogan, som ashtanga, men samtidigt så behöver något som gör mig lite mer avslappnad eftersom jag får den fysiska träningen tillräckligt genom crossfit.

Hann under dessa tre dagar bli lite förälskad i Hatha & Yin yoga. Hatha yoga för att den är lite mer fysisk men ändå inte bara ett konstant flöde så att du hinner hitta in lite i positionerna och får tid att testa. Och för att jag gillar positionerna. Yin yoga handlar mer om att stanna i positionerna i 3-5 minuter, så denna typen tycker jag är ett perfekt komplement till crossfitten, särskilt för oss som är dåliga på att stretcha.

Så nu är nästa steg att köpa ett 10-kort på närmsta yoga studio (finns några att välja mellan här) och försöka fortsätta.

Det jag kom fram till dessa dagar är att jag aldrig kommer bli en hundra procent yogi – jag hade total abstinens efter skivstänger, kalk och endorfinerna du får från hård träning – men yoga & crossfit är en optimal kombination, både för din mentala och fysiska träning.

Namaste!

img_3148.jpg img_3126.jpg sam_7915.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons